Πλάνες & Λάθη στη Γαστρεντερολογία

Divani Caravel Hotel Βασιλέως Αλεξάνδρου 2, Αθήνα, Αττική, Greece

Πρόγραμμα Εκδήλωσης : https://www.epege.gr/wp-content/uploads/2021/11/18-EPEGE_programme_17x24.pdf

5th AISDD 2022

Megaron Athens International Conference Centre Λεωφ. Βασιλίσσης Σοφίας & Κόκκαλη 1, Αθήνα, Αττικής

19η Πανελλήνια Επιστημονική Εκδήλωση της ΕΠΕΓΕ | 2 – 4 Δεκεμβρίου 2022

Divani Caravel Hotel Βασιλέως Αλεξάνδρου 2, Αθήνα, Αττική, Greece

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην καθιερωμένη Επιστημονική Εκδήλωση της Επαγγελματικής Ένωσης Γαστρεντερολόγων Ελλάδας η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 2 με 4 Δεκεμβρίου 2022, στο ξενοδοχείο Divani Caravel, στην Αθήνα.

Επιστημονικό Πρόγραμμα : https://www.epege.gr/wp-content/uploads/2022/12/19-EPEGE__programme_17x24.pdf

21o Πανελλήνιο Συνέδριο Ιδιοπαθών Φλεγμονωδών Νόσων του Εντέρου

Valis Hotel & Conference Center Αγριά, Βόλος, Ελλάδα

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στο 21ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ιδιοπαθών Φλεγμονωδών Νόσων του Εντέρου, που φέτος θα πραγματοποιηθεί στις 25-28 Μαΐου 2023 στο Ξενοδοχείο Valis Hotel & Conference Center στην Αγριά Βόλου.

20η Πανελλήνια Επιστημονική Εκδήλωση της ΕΠΕΓΕ | 20 – 22 Οκτωβρίου 2023

Divani Caravel Hotel Βασιλέως Αλεξάνδρου 2, Αθήνα, Αττική, Greece

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην καθιερωμένη Επιστημονική Εκδήλωση της Επαγγελματικής Ένωσης Γαστρεντερολόγων Ελλάδας η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 20 με 22 Οκτωβρίου 2023, στο ξενοδοχείο Divani Caravel, στην Αθήνα.

https://www.epege.gr/wp-content/uploads/2023/05/A-anak_monofyllo_2023_165X235mm.pdf

43ο Πανελλήνιο Συνέδριο Γαστρεντερολογίας

Ξενοδοχείο Makedonia Palace Λεωφ. Μεγ. Αλεξάνδρου 2, Θεσσαλονίκη

Έχοντας επίγνωση της τιμής, αλλά και της ευθύνης που αναλάβαμε για την διοργάνωση του 43ου Πανελλήνιου Συνέδριου Γαστρεντερολογίας, σας προσκαλούμε στη Θεσσαλονίκη από τις 23 έως τις 26 Νοεμβρίου του 2023, στο ξενοδοχείο Makedonia Palace, όπου θα διεξαχθούν οι εργασίες του.

Στο Πανελλήνιο Συνέδριο παρουσιάζονται, αφενός τα νεότερα δεδομένα στη Γαστρεντερολογία και Ηπατολογία, στο πλαίσιο της διά βίου εκπαίδευσης και ενημέρωσης των Γαστρεντερολόγων και ιατρών άλλων ειδικοτήτων και αφετέρου δίνεται η δυνατότητα γόνιμου διαλόγου, καθώς και η παρουσίαση ερευνητικού έργου.

Οι εξελίξεις σε όλα τα πεδία της ειδικότητάς μας είναι συνεχείς και αποτελεί υποχρέωση της Ελληνικής Γαστρεντερολογικής Εταιρείας να καθιστά κοινωνούς αυτών, τα μέλη της.

Η τεχνολογία αναπτύσσεται με άλματα που αποτυπώνονται στον τομέα των ενδοσκοπήσεων και οι εξελίξεις στη μοριακή βιολογία που στοχεύουν στην εξατομικευμένη θεραπεία τίθενται σε εφαρμογή.

Η μεγάλη συμμετοχή στο προηγούμενο Πανελλήνιο Συνέδριο, αποτελεί απόδειξη του ενδιαφέροντος της ιατρικής κοινότητας για ενημέρωση.

Το 43ο Πανελλήνιο συνέδριο ευελπιστούμε να ανταποκριθεί στις προσδοκίες σας και ταυτόχρονα να αποτελέσει βήμα ενημέρωσης των πολιτών για την πρόληψη του καρκίνου του παχέος εντέρου, μέσα από παράλληλες δράσεις στην κοινότητα.

Η επιτυχία του Συνεδρίου στηρίζεται στη συμμετοχή σας.

Τον Νοέμβριο σας περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη.